Zamontowanie namiotu lub zadaszenia przed restauracjami czy pubami, znacznie zwiększa ich powierzchnię użytkową i pozwala na przyjęcie większej liczby gości, niezależnie od stanu pogody.

Ciekawa forma namiotu czy zadaszenia stanowi niewątpliwie bardzo atrak-cyjny element architektury każdego budynku.

Często, po zamontowaniu ścian bocznych i ogrzewa-nia, obiektu tego typu użytkowane są również w zimie.

Pawilon - hotel BOSS, 2003.

 

Pawilon - hotel BOSS, wnętrze.

 

Zadaszenie tarasu - restauracja LOKANTA, 2003.

 

Zadaszenie u - Willa FOKSAL, 2004.

 

Bankiet na zamku w Malborku,2001.

 

Pub ARCO w Warszawie, 2006.

 

Namiot bankietowy, 2004.

 

Ogródek przy restauracji, 2001.

 

Pub LOLEK w Warszawie, 2001.

 

Impreza plenerowa BOLS. Sopot 2001.

 

Namiot 32 x 48 m. Toruń 2001.

 

Namiot reklamowo - bankietowy. 2000.

 

Część restauracji BOTHAUS. 2004.

 

Dom weselny. 2005.